Treningsopphold

Trenger du hjelp til hunden din?
Aldri har det vært flere tilbydere av hundekurs, men få greier å lære det det du trenger, for å få et harmonisk og hundehold uten adferdsproblemer.
Mange som kommer til oss for omplassering, har vert mange steder før og har betalt seg fattige på "tull". Og det skjærer oss i hjertet, fordi vi har sett problemene før, og vi vet hva som må til for å løse det!

Opplegget er perfekt for deg som ikke får til å gå på kurs, fordi hunden din ikke klarer å konsentrere seg, bare bråker og tuller. 
- For deg som har vert på ørten kurs og ikke føler det har hjulpet. 
- For deg som har hund som er aggressiv og utagerer. 
- For deg som vil gi dette en skikkelig, siste sjangs.
- For deg som har mistet motet.
- Eller for deg som "bare" vil bli skikkelig flink, med hunden din i LP eller andre ting!

En hund er prisgitt de erfaringene han er blitt gitt, og de påvirkningene han får av oss.
Av og til har hunden fått dårlige erfaringer vi må jobbe med, av og til har den fått for lite gode erfaringer. Mange førere gjør ubevisst de samme tingene om og om igjen, og forventer et nytt resultat. Men vil vi ha endring, må vi slutte med de vanene som ikke fører frem og tillegge oss nye, bedre vaner. Og noen må motivere deg, så du får det til!

Hos oss ser vi hund og fører under ett, kartlegger hva som er problemet og hva vi må endre og forbedre hos begge, for å løse det. Mye fokus ligger på trening av føreren: Hunden vet jo hvordan den skal oppføre seg som en hund. Hunder vil aldri kunne tenke som oss. Det er vi, som må lære å tenke som en hund!

Vi lærer deg det du trenger å kunne om læringspsykologi og ser på hvilke metoder som passer på hunden din. Vi ser samarbeidet, motivasjonen, tilliten, usikkerheten, energien... og du trenger ikke grue deg, det er ingenting vi IKKE har sett før, etter 35 år. 

Og på en hel uke med instruksjon og treningsoppgaver, kan vi utrette veldig mye sammen! La oss få lov til å hjelpe! Vi vil så gjerne se at du lykkes!

På Tunge kan du og hunden få bo og lære, trene, terpe, tenke og sove hund, med proffe folk. 
- Du kan komme alene, eller sammen med et menneske du kjenner.
- Du kan overnatte i hytte, bobil, campingvogn, eller utenfor senteret.

Pris 
Trening og instruksjon for deg og hunden, inntil 1 uke, kr 6000,-
Overnatting i hytte: Tillegg kr 150/natt. 
Måltider er ikke inkludert, men vi har kjøkken til fri benyttelse.

FOR MANGE TRENGS BARE ET PAR DAGER!
SE OGSÅ PRIVATTIMER I HUNDETRENING, OG RING OSS!