Hundepensjonatet

Hundepensjonatet vårt

er lyst, pent og rommelig. Hundene får individuell behandling og stort sett alltid tilsyn døgnet rundt, da det er kennel, leilighet, resepsjon og kontor i samme bygning.

Vi har to avdelinger:

En isolert kennel med fliser og varme i gulvet med plass til ca 40 hunder. Hundeboksene i inne-kennelen er flislagte hvite rom på 3,5-5 kvm. med luke til egen luftegård på 20 kvm. Boksene blir vasket hver dag. Vi har også en en uisolert sommerkennel med plass til like mange. Alle bokser har luftegård.For hunder som må skilles fra de andre har vi en ny, pen karantene avdelig.

Dagen hos oss:

Hundene blir sluppet ut kl 0800, kennelen blir vasket, det blir plukket hundelort og gitt vann. Hundene som trenger ekstra mat eller medisiner får det. Så har vi avtaler der hunder blir trent, vi har privattimer i hundetrening og hunder blir omplassert utover dagen.

De hundene som skal reise neste dag, blir badet og klipt klør på. Etter kl 18 tar vi oss av våre egne hunder, og vil svært gjerne forsøke å ha litt privatliv før kveldsstellet kl 21:30. Da blir hundene foret og stengt inne for natten. Det bor og jobber folk på kennelen, som også har behov for hviletid.

Store hundegårder:

I tillegg blir de tatt ut i storgårder, en på 120kvm, en i skogen på 775kvm og en stor inngjerdet treningsbane med grus og flomlys på  2000 kvm. Her er også en badedam og leke i.

Sosialisering

Hundene kan stå alene, men trives som regel mye bedre med selskap av en annen hund. Spesielt fint er dette for valper og hunder som trenger sosialisering. Hvem som kommer til å stå sammen finner vi som regel ut av, når du kommer. Vi tar imot valper ned til 4 mnd. så lenge de er vaksinert.

Hundefor:

Vi forer og forhandler Royal Canin Medium Adult, Royal Canin 4800, Royal Canin Junior eller puppy. Alle hundene liker det godt, det blir lite skitt, hundene får fin pels og det blir lite problemer med tilvenning og rester. Vi bløyter fòret før det gies og holder hundene rolige under foring for å redusere faren for magedreining. Vi vasker alle matkopper for vært måltid. De som ønsker det, kan få blandet oppi kjøttfor for kr 5.- pr dag.  Hovedmåltidet hos oss er på kvelden, men tynne hunder, hunder som lett tar av og valper får flere ganger.

Veterinær?

Dersom hunden skulle bli syk under oppholdet, kan vi få veterinær på huset samme dag. Dersom vi kan lastes for skade, betaler vi regningen for deg. Vi har også forsikring.