Hunder til omplassering

Takk for at du ønsker å hjelpe hunder, som trenger nytt hjem! Vi har mye mere informasjon om hundene, som du kan få ved å ringe 53769990 kl 10:00-18:00.

Vi vil snakke med de som ønsker hund og velger ut ifra samtaler hvem vi ønsker skal komme og se. Vennligst ikke kom uten avtale. Vi snakker norsk, engelsk og tysk.

LEO Status: Vi har avtale 15/8

Stor, snill og tillitsfull Schäfer hann 7 mnd m/NKK reg må omplasseres pga samlivsbrudd. Stor, snill hund, som trenger å komme til strukturert, aktivt hjem.
Ikke vant med barn, men barn over 10 år går sikkert fint. Vant til å være alene på dagtid, jager katter, liker bilkjøring. Chip, helseattest og vaksine ok. Gebyr 6000.-

NOVA Status: Vi venter tilbakemelding 10/8

Stor Dalmatiner tispe 14 mnd m/NKK reg trenger nytt hjem pga er blitt for krevende. Viljesterk og har styrt ståket, trenger klare rammer og fast men kjærlig hånd. Vokter fører og flokk, men tar fort treningen, når vi tester henne,-stresset og bjeffingen forsvinner og hun finner roen. Vant være hjemme på dagtid, liker bilkjøring, løper etter katter og er usikker på barn. Gebyr 5500.-

SONNY Status: Vi har avtale 11/8

Pen Malinois hann 22 mnd u/NKK registrering trenger nytt hjem hos erfaren hundeeier pga tidsmangel. Har ikke mentaltest eller HD/AD røntgen, men kan nok godt egne seg til politi/forsvar tjeneste. Territorriell og noe skarp, men grei og sosial med de han kjenner.
Er blitt jobbet noe med, har en del kommandoer, han apporterer og har god slipp.
Ikke vant til barn, jager katter, liker bilkjøring, ikke særlig vant til å være alene. Begge foreldre har visstnok papirer men ikke kompatibelt med FCI, så hunden er ikke registrert. Helseattest, vaksinasjon og chip ok. Ca 27-30 kg. Gebyr 5000.

PANDORA Status: Ledig

Amerikansk Bulldog tispe 6 år, tigret/hvit, trenger nytt hjem pga livssituasjon.
Voktete og skarp, men sosial og trivelig, for dem hun stoler på. Liker ikke barn, jager katter, liker bilkjøring, kan være alene. Vaksinasjon og helseattest ok, men røntgen viser noe forkalkninger i benstruktur. Håper allikevel å finne et rolig hjem, gjerne hos enslig, erfaren person, gjerne med hage å rusle i, så hun kan få noen gode år. Gebyr 4000.-

ELLING Staus: Ledig

Mix Bayersk Viltsporhund / Tibetansk Terrier hann 11 mndr må ompl fordi han bjeffer og uler alene. Ikke særlig vant til barn, så vi prioriterer et hjem med voksne. Driftig hund som passer til friluft/turmenneske, viltspor el.l. Selvbevisst og frempå, trenger nok aktivitet og klare lingjer. Jager katter. Liker bilkjøring, men utolmodig og kan lage lyd her også. Helseattest og vaksine ok. Gebyr 5000.

Vi har mye mere informasjon om hundene, som du kan få ved å ringe oss.
Jeg må snakke med de som ønsker hund på telefon nr 53769990.
Mail er ikke så viktig, det er mye magefølelse å finne rett eier...

Statuser:
"Vi venter avtale"= Noen vi har snakket med, kommer tilbake til dag de vil komme
"Vi har avtale"=Noen kommer og ser på hunden denne datoen.
Du kan ringe oss etter denne datoen, om hunden ligger som ledig.

Liste over hunder som trolig kommer inn:

No items found.

Ikke ring på disse hundene før de blir lagt ut, for vi har ikke noen opplysninger om dem ennå.