Vil du overta en omplasseringshund?

Ring oss

Dersom du ser en hund som du kan være interessert i å overta, er du velkommen til å ringe oss på tlf 53 76 99 90 fra kl 10:00 og utover. Husk at vi stenger kl 18:00.

Det er best om du ringer oss, for mail gir ingen "magefølelse" på hvem du er. 
Hvis vi tror hunden kan passe, avtaler vi når du kan komme og se.
Vi foretrekker godt etablerte folk med hundeerfaring. Vi prøver også å finne en "livssituasjon" for hunden som ligner på den hunden kommer fra. 

Det er lurt å tenke seg godt om, når du anskaffer deg hund:
Du må planlegge livet ditt en god stund fremover! Vi gir ikke hunder ut på prøve,
men det er mulig å gå turer og trene litt med oss, før du bestemmer deg.
Vi har hytter til overnatting, så du kan evt. sove over her. 

Du får:

Alle hunder omplasseres med skriftlig helseattest og vaksinasjon.
Tidligere eier må fylle ut spørreskjema med 40 spørsmål om hunden, som vi går igjennom først på telefon med deg og som du senere får med. I kontrakten med oss får du 50% på privattimer i hundetrening, 25% rabatt på våre hundekurs og 15% på hundepensjon.  
Alle hunder blir omregistrert. Gebyret tilfaller ny eier. For NKK registreringsbevis inkl. chip er det kr. 495.- og for kun IDchip kr 280.- Vi følger dere opp på livstid og du kan alltid ringe oss og få råd om hunden. 

Dersom du ikke kan ha hunden lenger, skal hunden bringes tilbake til oss og vi gir den
evt. et nytt hjem. Du får ikke pengene tilbake, fordi den økonomiske belastningen nå tilfaller oss: Mat, stell, evt veterinær i perioden, ny helseattest og den faktiske jobben å finne nytt hjem en gang til, som av og til kan ta måneder.

Vi ber om forståelse for dette og minner om, at vi er ikke er en organisasjon som mottar støtte på vanlige måter, men et lite privat foretak drevet av en ildsjel.
Vi tar også alltid imot hunder, som ingen betaler for.

Håper vi snakkes!