Jobbe hos oss?

Kennelassistent

Tunge hundesenter søker fra 1 mars-18 (ny dato) ny kennelassistent, som kan være med på den daglige driften på Tunge. Arbeidet består hovedsaklig i lufting, 
foring og stell av 10-80 hunder på kennelen, renhold, orden og en del kundebehandling i hundepensjonatet og i forbindelse med omplassering.
Dernest omplasserer vi opp i mot 100 hunder i året. Det er møysommelig arbeid og det trengs en del vurderingsevne, både av hunder og folk. Det er mange telefoner og Torhild trenger en høyre hånd i dette arbeidet. 
Utenom det, har vi også mye trening og instruksjon, det kan være privattimer, hundekurs, hunder vi får inn til trening eller problemhunder vi må vurdere. Kennelassistenten vil delta og få ansvar gradvis etter kunnskap og erfaring.

Vi søker en positiv, pålitelig og jordnær person, interessert i å lære og villig til å prøve. 
Det er fint om du har en del hundeerfaring fra før av, men godt lag med folk og dyr
er det viktigste. Bil er en fordel, da vi bor i huttaheiti. Men Tunge et stille og pent sted, ingen dager er like, og en lærer noe hver dag. Vi trener mye hund, og det er alltid morro med en treningsgruppe rundt seg.
Praktikanten bor på kennelen, der det er leilighet. Mat, strøm, TV, wifi m.m er inkl. i lønn. Jeg bor vegg i vegg og vi spiser gjerne sammen. 

Det er ønskelig at en praktikant kan være her minimum 3-6 mnd. med 1 mnd gjensidig oppsigelse. Fridager kan taes ut i helgene eller kan samles opp til langfri. 

Dersom du er interessert, kontakt oss på tunge@hund.as og skriv litt om deg selv! Mer info finner du på FB siden vår, eller ved personlig fremmøte:)
Søknadsfrist 15 febr. -18. (ny dato)

Er du en alt-mulig-mann?

eller dame, som kan hjelpe og fiffe opp i plen og hage, plante, fikse gjerder, flise, male og ordne litt småting? Det er alltid noe å tutle på med, men det blir litt lite effektivt når jeg må løpe mellom det og kennelen... ser jeg... Har du grønne fingre (eller blå?) og har lyst å hjelpe, så ring. 

Sommerhjelp

Har du lyst til å jobbe hos oss, tar vi imot arbeidsvillige og pliktoppfyllendemennesker på kortere eller lengre perioder. Du overnatter i hytte og lager dere mat på kjøkkenet på kennelen. Skriv en mail om deg selv, hva du kan og når du kan!

Vi tar også imot ungdomsskoleelever på utplassering, og fra NAV, Kirkens Bymisjon, §12, Hiimsmoen, og de fleste institusjoner. Mange har fått en sjangs og en ny start her.
Det er boligdel på kennelen og vi har tre hytter utenom å bo i. 
Noen har vært her i mange år!