Alyssa går feltsøk 11 mnd gammel

Alyssa går feltsøk 11 mnd gammel

Brakeless L-kull

20.02.2022

Brakeless Impossible Irie er drektig med Brakeless Diamond Dog.
Termin 2/3-22.

Far: Brakeless Diamond Dog "Diaz" har allerede et langt og godt liv bak seg på Karmøy som sports og familiehund. Han har en flott MH test og er HD og AD fri, som sine søsken. Ellers har han vært med på mange kurs med mamma Renathe, bl.a hos Terje Østlid og har gått mye spor uten å stille i konkurranse. Han har en LP1. Faren hans var Lindjax Dennis, en liten og rask militær tjenestehund med et fantastisk trivelig gemytt. Moren hans, Rakel Bj av Nangijala var en fantastisk tispe vi avlet  C, D, F og G kullet etter, med veldig mange flotte sports og tjenestehunder. Dessverre gikk forvertstispa tom to ganger, derfor gjør vi altså denne parringen med gamlefar Diaz på 12 år, og håper på noen trivelige valper som kan føre videre Rachel sine flotte gener videre.

Mor: Brakeless Impossible Irie "Alyssa" er min egen sportshund, som jeg trener spor, rundering, lydighet og spesialsøk med.
Hun går høyt i drift, er rask, og har store drifter på kamp, søk, jakt og matdrift. Veldig lett og trene og en veldig snill og blid hund. Hennes mor er HayaBusa, som er godkjendt og re-godkjent veggedyrsøkshund i AWD, en stabil og trivelig hund med veldig stor arbeidsvilje  og utholdenhet. Impossible Iris far, Kaizer, var fra en veldig bra minesøkslingje fra NPA i Bosnia, som vi også ønsker å ta videre i denne kombinasjonen.

Både mor og far er friske, trygge og sosiale, uten skarphet, med veldig stor arbeidskapasitet.
Vi forventer gode hunder til det meste av arbeid.